• Real Madrid

VIDEO: E quajnë stadium “Transformer” – ja si do të duket Bernabeu i ri

Santiago Bernabeu, një nga stadiumet më të famshëm në botë, u hap pikërisht 74 vjet më parë. Shtëpia e Realit iu nënshtrua dy rinovimeve të mëdha - në 1982 dhe 2001. Momentalisht është duke u zhvilluar renovimi i tretë dhe sipas njoftimeve do të jetë më spektakolari i deritanishëm. “Klubi Mbretëror” ka publikuar një video ku tregon pse disa e quajnë “Transformer” stadiumin e ri të Bernabeut. Përveç…

VIDEO: E quajnë stadium “Transformer” – ja si do të duket Bernabeu i ri Lexo më shumë »