• punë

5000 kompani anëtare në KARIERA.mk!

Sot është një ditë e madhe dhe e lumtur për ekipin e KARIERA.mk - po festojmë 5000 kompani anëtare në shërbimin tonë në vitet e kaluara! Na gëzon veçanërisht që KARIERA.mk në vitet e kaluara është pozicionuar në treg si një shërbim inovativ dhe i ndryshëm për reklamimin e vendeve të lira të punës, i cili u njoh nga shumë kompani të suksesshme nga vendi dhe...

5000 kompani anëtare në KARIERA.mk! Lexo më shumë »