• protestë

VIDEO | “Ju po përdhunoni Serbinë”: Tabloidi “Informer” ka publikuar një intervistë me një përdhunues serial, përballë protestës së redaksisë.

Qindra demonstrues, kryesisht vajza dhe gra, u mblodhën sot në një protestë para redaksive të tabloidit proqeveritar "Informer" në qendër të Beogradit, duke kërkuar përgjegjësi nga pronari dhe redaktori për intervistën e publikuar me një të dënuar. përdhunues serial. Pjesëmarrësit protestuan për shkak të intervistës së publikuar me Igor Millosheviq. Tabloidi ia kushton të gjithë faqen e parë të numrit të ri, i cili...

VIDEO | “Ju po përdhunoni Serbinë”: Tabloidi “Informer” ka publikuar një intervistë me një përdhunues serial, përballë protestës së redaksisë. Lexo më shumë »