• president

Ministria e Drejtësisë: Presidenti mund të falë vetëm për dënim, jo ​​për ndjekje penale

Me Ligjin e ri për falje, i cili u shqyrtua dhe u vendos dje në seancën e Qeverisë, Presidenti i Shtetit mund të falë vetëm për dënim, e jo për ndjekje penale të personave të caktuar, sqaron Ministria e Drejtësisë. Gjatë hartimit të ligjit, siç njoftoi sot Ministria e Drejtësisë, janë paraqitur disa krahasuese...

Ministria e Drejtësisë: Presidenti mund të falë vetëm për dënim, jo ​​për ndjekje penale Lexo më shumë »