• policia

Policia apelon për vozitje të ligjshme, sot janë gjobitur 72 vozitës në Prilep

10 drejtues mjetesh janë sanksionuar sot nga ora 14:XNUMX deri në orën XNUMX në një aksion kontrolli që është zhvilluar bashkërisht nga Departamenti për Çështje Rrugore pranë Departamentit të Policisë me Uniformë, Byroja e Sigurisë Publike dhe njësia lëvizëse për siguri në komunikacionin rrugor në territorin e Policisë Rajonale të Prilepit. Sanksionet vlejnë për drejtuesit e mjeteve që nuk respektojnë...

Policia apelon për vozitje të ligjshme, sot janë gjobitur 72 vozitës në Prilep Lexo më shumë »