• zjarrfikësit

FOTO: Një autor i panjohur “zbukuroi” një Mercedes të parkuar në një arratisje zjarri në Kroaci

Një foto e një makine Mercedes të parkuar në një platformë zjarrfikëse në qytetin bregdetar kroat të Trogirit është postuar në rrjetet sociale, në të cilën një autor i panjohur ka lyer me ngjyrë të kuqe "makinë zjarrfikëse" dhe "193". “Pak ditë më parë në Trogir është bllokuar afrimi i zjarrfikësve. “Pronarin” e ka pritur një makinë e bukur... Mendoj se në të ardhmen do të kenë kujdes se ku...

FOTO: Një autor i panjohur “zbukuroi” një Mercedes të parkuar në një arratisje zjarri në Kroaci Lexo më shumë »