• poezi

Filmi poetik “Sonata verore për qytetin tim” do të shfaqet edhe në Gjermani

Filmi poetik “Sonata verore për qytetin tim” me regji të Maria Shakleva është përzgjedhur në përzgjedhjen speciale “Pasqyra botërore e poezisë” në festivalin ndërkombëtar të filmit “Poetry Film Tage” në Weimar të Gjermanisë. Festivali do të mbahet më 19 dhe 20 maj të këtij viti. Filmi poetik “Sonata verore për qytetin tim” është bazuar në të njëjtin emër...

Filmi poetik “Sonata verore për qytetin tim” do të shfaqet edhe në Gjermani Lexo më shumë »