• Pendarovski

Pendarovski dhe Scholz diskutojnë për BE-në, NATO-n, Ballkanin Perëndimor, luftën në Ukrainë

Presidenti Stevo Pendarovski sot në kuadër të pjesëmarrjes së tij në Samitin e NATO-s në Madrid, u takua me kancelarin e Republikës Federale të Gjermanisë, Olaf Scholz, për të diskutuar për bashkëpunimin bilateral ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Gjermanisë në fushën politike, të sigurisë dhe të mbrojtjes. si dhe situata me integrimet evropiane të Maqedonisë, ku bashkëbiseduesit…

Pendarovski dhe Scholz diskutojnë për BE-në, NATO-n, Ballkanin Perëndimor, luftën në Ukrainë Lexo më shumë »