• ojo

Nesër 163 prokurorë zgjedhin kreun e prokurorisë për krimin e organizuar dhe korrupsionin

Sipas Ligjit për Prokurorinë Publike, nesër mbahen zgjedhjet për prokurorin themelor publik të Prokurorisë Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, në të cilat të gjithë prokurorët publikë në Republikën e Maqedonisë së Veriut kanë të drejtë të votoni. Votimi do të bëhet gjatë orarit të punës në vendvotimet në katër prokuroritë e larta publike...

Nesër 163 prokurorë zgjedhin kreun e prokurorisë për krimin e organizuar dhe korrupsionin Lexo më shumë »