• Osmani

Blinken nga Shkupi: "Ju keni bërë një punë jashtëzakonisht të mirë, keni arritur të zgjeroni misionin e OSBE-së përkundër pengesave të mëdha"

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme në Shkup sonte, ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, priti Sekretarin e Shtetit të SHBA-së, Anthony Blinken. “Është e mrekullueshme të jesh këtu, është e mrekullueshme të jesh në Maqedoninë e Veriut, është e mrekullueshme të jesh me të gjithë kolegët tanë që vijnë nga NATO, është e përshtatshme sepse Maqedonia e Veriut është një aleat i fortë dhe…

Blinken nga Shkupi: "Ju keni bërë një punë jashtëzakonisht të mirë, keni arritur të zgjeroni misionin e OSBE-së përkundër pengesave të mëdha" Lexo më shumë »