• komuna e karpos

FOTO: Disa makina janë dëmtuar nga pemët e rëna në Kozle

Në disa pjesë të komunës së Karposhit, sipas raportimeve të qytetarëve, janë shënuar dëme pas stuhisë që ka përfshirë ditën e djeshme qytetin dhe territorin e komunës. Siç është njoftuar në faqen e komunës së Karposhit në Facebook, bëhet fjalë për disa pemë të rëna në rrugë dhe parkingje në Kozle përballë konviktit të studentëve Goce Dellçev, më saktësisht në rrugën "Juri Gagarin". …

FOTO: Disa makina janë dëmtuar nga pemët e rëna në Kozle Lexo më shumë »