• Nicole Kidman

Tom Cruise paguan alimentacionin, por refuzon të shohë vajzën e tij Suri për 10 vjet: Cila është e vërteta?

Aktori Tom Cruise njihet për një jetë private emocionuese. Aktori ka tre martesa pas tij dhe e fundit me kolegen Katie Holmes shkaktoi polemika të mëdha. Përkatësisht, çifti u divorcua në vitin 2012, kur vajza e tyre Suri ishte gjashtë vjeç. Që atëherë, Tom ka ndërprerë çdo kontakt me trashëgimtaren. Arsyeja pse Katie dhe…

Tom Cruise paguan alimentacionin, por refuzon të shohë vajzën e tij Suri për 10 vjet: Cila është e vërteta? Lexo më shumë »