• NATO

Petrovska: Po investojmë në mbrojtje për një Maqedoni të Veriut më të sigurt dhe një NATO më të fortë

Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska mori pjesë në diskutimin e nivelit të lartë me temën "Evropa në luftë: Forcimi i mbrojtjes kolektive të NATO-s", në të cilin së bashku me kryetarin e Komitetit Ushtarak të Aleancës admiral Rob Bauer, ministrin slloven të mbrojtjes Marjan Sharec dhe Ministri i Armatimeve të Mbretërisë së Bashkuar forcojnë James Hippie, të moderuar nga ish-…

Petrovska: Po investojmë në mbrojtje për një Maqedoni të Veriut më të sigurt dhe një NATO më të fortë Lexo më shumë »