• Sende ushqimore

Ekspertët zbulojnë: Katër ushqimet që duhet t'i hamë më shpesh në prill

Pranvera na sjell edhe një ndryshim në përzgjedhjen e ushqimeve të freskëta të disponueshme në tregje dhe dyqane. Epo, ekspertët sugjerojnë disa ushqime që duhet t’i përfshijmë më shpesh në meny tashmë këtë prill për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm, shkruan “Eating Well”. Avokado Avokadot janë një burim i shkëlqyer i yndyrave të shëndetshme për zemrën, por edhe një mënyrë për të shtuar më shumë…

Ekspertët zbulojnë: Katër ushqimet që duhet t'i hamë më shpesh në prill Lexo më shumë »