• Música

22. "Off-fest": Një gamë mbresëlënëse e gjuhës unike dhe muzikore autonome

Nga data 7 deri më 10 qershor në Operën dhe Baletin Kombëtar dhe në MKC do të mbahet edicioni i njëzet e dytë i festivalit tradicional “Off-fest”, i cili këtë vit përbëhet nga tetë shfaqje koncertesh dhe një film dokumentar. Prezenca e “muzikës së botës” dhe traditës së një prej ngjarjeve më të rëndësishme muzikore në vendin tonë vazhdon edhe me këtë edicion. Festivali ende...

22. "Off-fest": Një gamë mbresëlënëse e gjuhës unike dhe muzikore autonome Lexo më shumë »