• Medalje

Pendarovski në Ilinden do të nderojë pas vdekjes Krste Cërvenkovskin dhe Nevena Georgieva - Dunja, dhe me medalje për trimëri nga NOB.

Presidenti Stevo Pendarovski, sipas rotacionit të zakonshëm ndërmjet kryeministrit dhe kryetarit të Kuvendit me rastin e festës kombëtare 2 gusht, Ilinden - Dita e Republikës, do të qëndrojë në Shkup, ku janë planifikuar disa aktivitete nën kujdesin e tij. Vitin e kaluar, festa e Ilindenit në Meçkin Kamen u zhvillua në një atmosferë të tensionuar, dmth.

Pendarovski në Ilinden do të nderojë pas vdekjes Krste Cërvenkovskin dhe Nevena Georgieva - Dunja, dhe me medalje për trimëri nga NOB. Lexo më shumë »