• mvr

VIDEO: Rendi në njërën anë, çrregullimi në anën tjetër: Hapësira përballë Porta Maqedonisë është bërë parking për dërgesat dhe taksiistët

Deri para gjashtë muajsh në hapësirën te Porta Makedonija ose më saktë përgjatë rrugicës që kalon nën portë dhe të çon në shesh të qytetit, hynte kush arrinte me makinë - dërgues, mysafirë në restorante, qytetarë që bënin pazar në City Shopping. Qendra. Askush nuk e dënoi parkimin e paligjshëm dhe rezultati i gjithë kësaj ishte shkatërrimi...

VIDEO: Rendi në njërën anë, çrregullimi në anën tjetër: Hapësira përballë Porta Maqedonisë është bërë parking për dërgesat dhe taksiistët Lexo më shumë »