• Manchester United

Jo vetëm Beckham është në lojë: Dhe "Apple" dëshiron të blejë Manchester United?

Pak ditë më parë familja Glazer njoftoi zyrtarisht se Manchester United është në shitje dhe menjëherë “djajtë e kuq” filluan të lidhen me biznesmenë dhe kompani të ndryshme. Fillimisht në mediat ishullore u shfaqën informacione se David Beckham me një konsorcium të fuqishëm mund të qëndronte në krye të klubit dhe tani në lojë po hyn edhe gjiganti i teknologjisë...

Jo vetëm Beckham është në lojë: Dhe "Apple" dëshiron të blejë Manchester United? Lexo më shumë »