• droga

Pliva shtoi numrin e punëtorëve, por uli pagat me 1.080 euro!

Vitin e kaluar, kompanitë më të mëdha farmaceutike në Kroaci arritën më së shumti rritje të shitjeve dhe ulje të fitimit. Më i madhi ndër to, Pliva, kishte shitje prej 730 milionë eurosh (11 për qind më shumë) me fitim prej 80 milionë eurosh (28 për qind më pak). Në të njëjtën kohë, Pliva ka rritur ndjeshëm numrin e të punësuarve: vitin e kaluar në kompani kanë punuar 2.870 persona, që...

Pliva shtoi numrin e punëtorëve, por uli pagat me 1.080 euro! Lexo më shumë »