• kulturë

VIDEO | Chapovski: Maqedonasit nga Jugosllavia morën më të keqen - korrupsionin dhe turbofolk, dhe sllovenët përparimtarët

Nëpërmjet muzikës, muzikantët shprehin qëndrimin e tyre, mendimin e tyre dhe qëndrojnë konsistent gjatë gjithë kohëzgjatjes së tyre në skenën muzikore. I tillë është shembulli me grupin kult maqedonas “Mizar”. - Qëndrimi i shprehur gjithmonë kushton shumë. Por sa i përket konceptit muzikor, nuk kemi bërë shumë kompromise. Ai koncept i folklorit ballkanik, maqedonas me një përzierje të…

VIDEO | Chapovski: Maqedonasit nga Jugosllavia morën më të keqen - korrupsionin dhe turbofolk, dhe sllovenët përparimtarët Lexo më shumë »