• Kosova

Prindërit nga Kosova kërkojnë që grevat në shkolla të ndalohen me ligj

Këshilli i prindërve të Kosovës bëri thirrje sot për kthim në normalitet dhe përmirësim të cilësisë së arsimit, si dhe ndalimin me ligj të grevës në shkollat ​​fillore. Në njoftimin e sotëm të Këshillit të Prindërve, thuhet se asnjëherë nuk do ta mbështesë grevën e organizuar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), e as siç...

Prindërit nga Kosova kërkojnë që grevat në shkolla të ndalohen me ligj Lexo më shumë »