• kolonat

Vampirizmi antimaqedonas

Tashmë është e qartë, po bëhet një luftë speciale kundër Maqedonisë dhe maqedonasve. Ai përdor një sërë mjetesh hibride - nga një ofensivë agresive diplomatike, përmes presionit informativ dhe psikologjik-kombëtar, deri te infiltrimi dhe funksionimi i një rrjeti të degëzuar agjenturor-inteligjence mercenarësh. Po tentohet të krijohet një pseudo-realitet antimaqedonas në hapësirën mediatike dhe atë virtuale për të...

Vampirizmi antimaqedonas Lexo më shumë »