• kokainë

Studimi i ri zbulon: Trafiku i kokainës kërcënon habitatet e më shumë se 60 llojeve të shpendëve

Tregtia e kokainës, përveçse ka pasoja për njerëzit, kërcënon mjedisin dhe rrezikon një zonë të banuar nga dhjetëra shpendë shtegtarë, ka zbuluar një studim i ri. Aktivitetet e karteleve të drogës mbulojnë dy të tretat e zonës me 67 lloje zogjsh shtegtarë, të cilët shumohen në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada gjatë verës dhe janë në Amerikën Qendrore në...

Studimi i ri zbulon: Trafiku i kokainës kërcënon habitatet e më shumë se 60 llojeve të shpendëve Lexo më shumë »