• kafene

Kjo është pija më e keqe e mëngjesit për lëkurën me akne – shmangeni

Aknet nuk janë thjesht një gjendje e pakëndshme, por një gjendje inflamatore e lëkurës dhe kushdo që i ka ato e di se sa e vështirë është t'i largojë ato. Nëse lëkura juaj është e prirur ndaj akneve, gjëja më e rëndësishme është të vizitoni një dermatolog i cili do të rregullojë trajtimin e lëkurës tuaj dhe do t'ju japë këshilla të vlefshme për kujdesin e duhur. Përveç…

Kjo është pija më e keqe e mëngjesit për lëkurën me akne – shmangeni Lexo më shumë »