• kalifornia

Udhëheqësi i Kishës Ungjillore të Meksikës dënohet me 16 vjet burg për përdhunimin e fëmijëve në Kaliforni

Nason Joaquin Garcia, udhëheqës i organizatës ungjillore me qendër në Meksikë, Light of the World, është dënuar me 16 vjet e tetë muaj burg për abuzim seksual me tre vajza në Kaliforni. Pesëdhjetë e tre vjeçari Garcia u deklarua fajtor javën e kaluar. Ai u arrestua në Kaliforni në vitin 2019 për krime që kreu midis 2015 dhe…

Udhëheqësi i Kishës Ungjillore të Meksikës dënohet me 16 vjet burg për përdhunimin e fëmijëve në Kaliforni Lexo më shumë »