• Kavadarci

Pas stuhisë së së shtunës, mëngjesin e sotëm ka nisur pastrimi në Kavadar

Mëngjesin e sotëm në orën 06:XNUMX ka filluar pastrimi dhe rregullimi i përgjithshëm i qytetit me gërvishtje, pastrim hekurash dhe ulluqesh, fshirje dhe larje, janë aktive tre cisterna të JP Komunalec, një cisternë e TPPE Kavadar, shërbimet nga Vodovod, Zelenilo dhe nga Mekanizimi. , një skip i vogël dhe kamionë, njoftuan nga zyra e kryetarit të komunës së Kavadarek, Mitko Jançev. Qyteti të shtunën...

Pas stuhisë së së shtunës, mëngjesin e sotëm ka nisur pastrimi në Kavadar Lexo më shumë »