• ISIS

BDI është ISIS për Maqedoninë

Ha, nuk është se një njeri vendos të shkruajë disa rreshta në një kolonë për të bërë një krahasim mes nesh si shtet dhe tre vendeve baltike, sot anëtarë të NATO-s dhe BE-së, që janë të ngjashëm për nga territori dhe popullsia. por edhe zhvillim historik, që të shohim se ku jemi ne (askkundi) dhe ku janë ata (pothuajse...

BDI është ISIS për Maqedoninë Lexo më shumë »