• Irani

Pjesëmarrja rekord e ulët në zgjedhjet në Iran, votuan vetëm 40% e qytetarëve

Pjesëmarrja në zgjedhjet parlamentare të Iranit, e parë si një provë e legjitimitetit të udhëheqjes fetare, është rreth 40 për qind, që do të ishte shifra më e ulët që nga Revolucioni Islamik në 1979, tregojnë raportet e para jozyrtare. Në mungesë të politikanëve të shquar të moderuar dhe konservatorë, si dhe reformistëve, të cilët vlerësuan se zgjedhjet e djeshme nuk ishin të lira dhe...

Pjesëmarrja rekord e ulët në zgjedhjet në Iran, votuan vetëm 40% e qytetarëve Lexo më shumë »