• intervistë

Intervistë me Jasmina Bilalović nga Qendra Kulturore Media Artes: Një eksplorim artistik i rolit të ritualit në botën e sotme

Performanca multimediale për vendndodhjen specifike "Alkimia e egër" do të shfaqet më 26 dhe 27 qershor në lokacione të ndryshme të burimeve të Vevçanskit, ndërsa detajet e projektit i mësojmë nga Jasmina Bilaloviq nga Qendra Kulturore "Media Artes" nga Ohri. Vevçani piktoresk është zgjedhur si lokacion për shfaqjen e projektit artistik “Alkimia e shkretëtirës”. Projekti do të sfidojë...

Intervistë me Jasmina Bilalović nga Qendra Kulturore Media Artes: Një eksplorim artistik i rolit të ritualit në botën e sotme Lexo më shumë »