• ekspozitë

Punimet e paekspozuara të Gligor Çemerskit do të prezantohen me ekspozitën "Chemerski: Përmes vizatimit, më pas" në MKC.

Galeria "Gral" dhe Qendra Kulturore Rinore (QKR) në Shkup organizojnë ekspozitën "Cemerski: Përmes vizatimit, më pas" të artistit dhe akademikut të njohur maqedonas Gligor Cemerski. Hapja e ekspozitës është më 24 qershor, në ora 20:9, në galerinë MKC dhe do të jetë e ekspozuar deri më 1980 korrik të këtij viti. Gjatë viteve XNUMX dhe në fillim të…

Punimet e paekspozuara të Gligor Çemerskit do të prezantohen me ekspozitën "Chemerski: Përmes vizatimit, më pas" në MKC. Lexo më shumë »