• zgjedhjet

Fushata më e rëndësishme presidenciale në historinë e fundit ka filluar në Brazil

Në Brazil ka nisur fushata presidenciale, të cilën shumë e konsiderojnë si më të rëndësishmin e viteve të fundit. Sipas sondazheve, presidenti aktual Jari Bolsonaro është aktualisht pas të majtës dhe ish-presidentit Luiz Inacio Lula da Silva. Ish-kapiteni i ushtrisë Bolsonaro ka ashpërsuar retorikën e tij javët e fundit, duke u thënë diplomatëve të huaj se sistemi elektronik i Brazilit për...

Fushata më e rëndësishme presidenciale në historinë e fundit ka filluar në Brazil Lexo më shumë »