• Zoran Zaev

Zaev-Tsipras: Qytetarët tanë dhe rajoni meritojnë më mirë se një rreth vicioz destabiliteti dhe nacionalizmi

Marrëveshja e Prespës i dha një vrull të ri perspektivës evropiane të Ballkanit Perëndimor, rivendosi rolin e BE-së në rajon dhe theksoi rëndësinë e bashkëpunimit transatlantik në promovimin e paqes dhe stabilitetit. Ai theksoi gjithashtu rëndësinë që OKB-ja mund të ketë në zgjidhjen e konflikteve, veçanërisht pasi kjo marrëveshje është njohur zyrtarisht...

Zaev-Tsipras: Qytetarët tanë dhe rajoni meritojnë më mirë se një rreth vicioz destabiliteti dhe nacionalizmi Lexo më shumë »