• tërmet

Tërmeti me magnitudë 3,1 ballë në Ohër

Një tërmet me magnitudë 3,1 sipas shkallës Rihter është regjistruar sot në Ohër. Nga observatori sizmologjik pranë Fakultetit Shkencë-Matematikor në Shkup bëjnë të ditur se tërmeti ka ndodhur në orën 10:14 minuta. Është ndjerë në Ohër dhe rrethinë me intensitet IV gradë sipas shkallës makrosizmike evropiane dhe me intensitet III gradë nga popullata e Resnjës, Strugës, Vevçanit.