• shëndetin

Mish i grirë, akullore, vezë... Kujdes nga helmimet ushqimore këtë verë

Mjekët paralajmërojnë se helmimi nga ushqimi ndodh brenda 1 deri në 36 orë pas konsumimit të ushqimit të kontaminuar dhe manifestohet me shfaqjen e një ose më shumë prej simptomave të mëposhtme: të përziera, të vjella, dhimbje barku, diarre (diarre), dhimbje koke dhe dobësi e përgjithshme. Simptomat zakonisht zgjasin një deri në shtatë ditë. Helmimi nga ushqimi mund të…

Mish i grirë, akullore, vezë... Kujdes nga helmimet ushqimore këtë verë Lexo më shumë »