• barku

VIDEO | Mrekullia e natyrës: Banyan, një pemë e shenjtë që "ecën" dhe krijon vetë të gjithë pyllin

Në pyllin e nënkontinentit Indian thonë se ka ndodhur një fenomen i jashtëzakonshëm – pemë që “ecin”. Mund të duket e pamundur, por pemët Banyan, të cilat janë të shenjta në hinduizëm, përhapen në një zonë duke dërguar rrënjë nëpër tokë, të cilat më pas prodhojnë degë të reja të tyre. Këto rrënjë janë fleksibël dhe mund të "zvarriten" në mënyra që i lejojnë ata të...

VIDEO | Mrekullia e natyrës: Banyan, një pemë e shenjtë që "ecën" dhe krijon vetë të gjithë pyllin Lexo më shumë »