• gratë

Mbi 15.740 jetë fëmijësh janë humbur në Gaza që nga tetori

Më shumë se 15.740 fëmijë kanë vdekur në Rripin e Gazës që nga fillimi i përshkallëzimit aktual të konfliktit palestinezo-izraelit në fillim të tetorit 2023, tha shërbimi për shtyp i qeverisë së enklavës. Kështu, sipas autoriteteve në Gaza, të paktën 15.747 fëmijë, 10.406 gra, 498 personel mjekësor dhe 151 gazetarë vdiqën në enklavë gjatë kësaj periudhe, raportoi TASS. Ministria e Shendetesise...

Mbi 15.740 jetë fëmijësh janë humbur në Gaza që nga tetori Lexo më shumë »