• be

Vuçiq në një takim me zëvendëspresidentin e KE, një letër synimi e nënshkruar midis Serbisë dhe BE-së

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka takuar në Nju Jork nënkryetarin e Komisionit Evropian, Maros Shefçoviç, me të cilin ka diskutuar për anëtarësimin e përshpejtuar të Serbisë në Bashkimin Evropian, fushat e menaxhimit të lëndëve të para, energjisë, minierave. , si dhe zhvillimin e teknologjive të reja të nevojshme për rritjen e mëtejshme të qëndrueshme ekonomike dhe mbrojtjen e mjedisit. - Kemi folur shumë...

Vuçiq në një takim me zëvendëspresidentin e KE, një letër synimi e nënshkruar midis Serbisë dhe BE-së Lexo më shumë »