• ekonomia

Forumi i Ministrave të Ekonomisë do të mbahet në Tiranë më 26 shtator në kuadër të Procesit të Berlinit

Në kuadër të Samitit të Procesit të Berlinit, i cili do të mbahet në Shqipëri më 16 tetor të këtij viti, Ministria Shqiptare e Financave dhe Ekonomisë do të presë më 26 shtator Forumin e Ministrave të Ekonomisë me titull "Tregu i përbashkët rajonal - një hap drejt një tregu i vetëm i BE-së" "Ministria informoi se ministrat për...

Forumi i Ministrave të Ekonomisë do të mbahet në Tiranë më 26 shtator në kuadër të Procesit të Berlinit Lexo më shumë »