• ekologji

BE do të ndalojë shitjen e automjeteve të reja me naftë dhe benzinë

Deputetët votuan për të ndaluar shitjen e makinave të reja me motorë benzinë ​​dhe naftë nga viti 2035. BE, si entiteti që ka fituar më shumë në luftën kundër ndryshimeve klimatike, dëshiron që makinat të bëhen zero ndotëse dhe të ngasin vetëm elektrike. Edhe pse ligji i ri ende nuk është miratuar plotësisht, pritet që të miratohet

BE do të ndalojë shitjen e automjeteve të reja me naftë dhe benzinë Lexo më shumë »