• Evropa

Komisioneri Evropian për Punët e Brendshme paralajmëroi se Evropa është e ekspozuar ndaj një rreziku të madh të sulmeve terroriste

Europa është e ekspozuar ndaj një kërcënimi terrorist në rritje për shkak të luftës në Gaza, tha Komisionerja Evropiane për Punët e Brendshme, Ylva Johansson. “Duke pasur parasysh luftën mes Izraelit dhe Hamasit dhe polarizimin që ajo po shkakton në shoqërinë tonë, me afrimin e sezonit të festave, ekziston një rrezik i madh për sulme terroriste në Bashkimin Evropian”, theksoi Komisioneri Evropian. Johansson si shembull...

Komisioneri Evropian për Punët e Brendshme paralajmëroi se Evropa është e ekspozuar ndaj një rreziku të madh të sulmeve terroriste Lexo më shumë »