• dui

Gratë e “zjarrta” të BDI-së kritikojnë pushtetin ekzekutiv “mashkull”, kërkojnë t’i kenë në më shumë poste drejtuese

Me praninë e më shumë se 500 anëtarëve, Forumi i Gruas i BDI-së, i organizuar nga kryetari Mukades Heidari dhe sekretarja për mundësi të barabarta në BDI, Saranda Imeri, ka mbajtur sot një takim në Shkup, qëllimi i të cilit, siç u tha, është “për të shprehur revoltën e akumuluar vitet e fundit ndaj anëtarëve të pushtetit ekzekutiv të kryesuar nga ...

Gratë e “zjarrta” të BDI-së kritikojnë pushtetin ekzekutiv “mashkull”, kërkojnë t’i kenë në më shumë poste drejtuese Lexo më shumë »