• dubai

Rusët e pasur ikin në Dubai

Dubai është bërë një strehë për rusët e pasur që ikin nga sanksionet perëndimore për shkak të luftës në Ukrainë. Miliarderët dhe sipërmarrësit rusë po mbërrijnë në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA), thanë biznesmenët për BBC. Blerjet ruse të pronave në Dubai u rritën me 67% në tre muajt e parë të 2022. Emiratet e Bashkuara Arabe nuk vendosën sanksione ndaj Rusisë dhe…

Rusët e pasur ikin në Dubai Lexo më shumë »