• kar

Zgjedhjet presidenciale do të “ruhen” nga 140 vëzhgues

Gjithsej 140 vëzhgues vendas dhe të huaj janë regjistruar për të vëzhguar zgjedhjet presidenciale, raundi i parë i të cilave do të mbahet të mërkurën e ardhshme, më 24 prill, ndërsa regjistrimet për vëzhgimin e zgjedhjeve parlamentare që do të mbahen më 8 maj janë ende në vazhdim dhe Sipas orarit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve do të zgjasë deri më 27 prill. …

Zgjedhjet presidenciale do të “ruhen” nga 140 vëzhgues Lexo më shumë »