• dietë

Hiqni qafe depozitat e dhjamit kokëfortë dhe celulitin: 10 fakte rreth efektivitetit të ushqimit me liposuksion

Ndoshta, deri tani, keni menduar edhe një metodë invazive siç është liposuksioni, por mendoni më mirë! Megjithatë, ndërhyrje të tilla mbartin me vete rreziqe të caktuara dhe trajtimi mund të kushtojë nga një mijë deri në disa mijëra euro, varësisht nga numri i vendeve që do të korrigjohen. Ushqimi me liposuksion, pra liposuksioni joinvaziv, do t'ju ndihmojë të...

Hiqni qafe depozitat e dhjamit kokëfortë dhe celulitin: 10 fakte rreth efektivitetit të ushqimit me liposuksion Lexo më shumë »