• Greqia

Pjesëmarrja greke në "Vera e Shkupit 2022" me sloganin "Ne investojmë në kulturën që na bashkon"

Për herë të parë pas shumë vitesh, festivali "Vera e Shkupit 2022" do të ketë pjesëmarrjen greke nën kujdesin e Sekretariatit të Përgjithshëm për Diasporën Greke dhe Diplomacinë Publike në Ministrinë e Punëve të Jashtme Greke dhe me mbështetjen e Zyrës së Diplomacisë Publike të Ambasadës Greke. në Maqedoninë e Veriut. Të mërkurën, 6 korrik 2022, ora 21:00, publiku…

Pjesëmarrja greke në "Vera e Shkupit 2022" me sloganin "Ne investojmë në kulturën që na bashkon" Lexo më shumë »