• Gostivari

Dhuna e tmerrshme në Gostivar: Një burrë u godit me thikë për vdekje në një mosmarrëveshje familjare, në të njëjtën mbrëmje dhe tre përleshje para hekurave

Një 52-vjeçar banor i Gostivarit ka ndërruar jetë pasi është goditur me thikë në një përleshje në grup mes dy familjeve të përgjakshme në qendër të qytetit, njofton MPB. Vrasësi i dyshuar, sipas policisë, është një 55-vjeçar banues në fshatin Zdunje, familja e të cilit kishte marrëdhënie të këqija me familjen e të ndjerit. “Me datë 30.07.2022 në Gostivar nga zyrtarët policorë të Stacionit Policor Gostivar, pas ...

Dhuna e tmerrshme në Gostivar: Një burrë u godit me thikë për vdekje në një mosmarrëveshje familjare, në të njëjtën mbrëmje dhe tre përleshje para hekurave Lexo më shumë »