• Gjermania

Gjermania ka paralajmëruar Hungarinë që të mos bllokojë vendosjen e një embargoje ndaj naftës ruse në BE

Ministri gjerman i Ekonomisë, Robert Hubeck, ka paralajmëruar Hungarinë që të mos bllokojë vendosjen e një embargoje ndaj importeve të naftës nga Rusia në Evropë. "Ne presim që të gjithë, përfshirë Hungarinë, të kërkojnë një zgjidhje," tha Gabek. Në një deklaratë për mediat gjermane, Haber shprehu zhgënjimin që BE-ja nuk kishte rënë ende dakord për një embargo ndaj naftës ruse dhe se Gjermania…

Gjermania ka paralajmëruar Hungarinë që të mos bllokojë vendosjen e një embargoje ndaj naftës ruse në BE Lexo më shumë »