• vmro-dpmne

LSDM Manastir: Hakerët e VMRO-DPMNE kanë hakuar kompjuterët zyrtarë të këshilltarëve tanë

Pushteti lokal në Manastir, i udhëhequr nga VMRO-DPMNE dhe kryetari i komunës, e theu integritetin e Këshillit të Komunës së Manastirit, tha në konferencën e sotme për media, koordinatori i grupit këshilldhënës të LSDM Manastir, Metodija Ilievski. “Ka indicie për dyshime të bazuara për ndërhyrje në kompjuterët zyrtarë të disa këshilltarëve të LSDM-së dhe koalicionit. Privatësia e këshilltarëve është cenuar, është rrezikuar…

LSDM Manastir: Hakerët e VMRO-DPMNE kanë hakuar kompjuterët zyrtarë të këshilltarëve tanë Lexo më shumë »