• vladimir putin

Dodik po prezanton një ligj për "agjentët e huaj" të ngjashëm me atë të Putinit në Rusi

Autoritetet në Republika Srpska planifikojnë të miratojnë një ligj që do të paraqesë mbikëqyrje të rreptë të punës së organizatave joqeveritare në atë entitet dhe do të detyrojë ata që marrin ndonjë fond nga jashtë të regjistrohen si "agjentë të huaj", të cilin BE dhe SHBA e kanë dënuar dhe e konsiderojnë të papranueshme, transmeton Danas serb. …

Dodik po prezanton një ligj për "agjentët e huaj" të ngjashëm me atë të Putinit në Rusi Lexo më shumë »