• qeveria

VIDEO INTERVISTA| Azeski: Kërkojmë mbështetje nga qeveria e ardhshme, së cilës do t'i përgjigjemi me investime dhe punësim

Me qeverinë e re, Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, e cila është përfaqësuese e kompanive të mëdha, pret bashkëpunim të thelluar dhe një sërë masash në mbështetje të ekonomisë, por jo të pakushtëzuara, por masa që do t'i mundësojnë ekonomisë t'i kthejë shoqërisë. duke krijuar vende të reja pune, do të investohet dhe në fund do të...

VIDEO INTERVISTA| Azeski: Kërkojmë mbështetje nga qeveria e ardhshme, së cilës do t'i përgjigjemi me investime dhe punësim Lexo më shumë »